Veel te benauwd en veel te gaaf

Gister hebben we een hele leuke fietstour door Bangkok gedaan met Co van Kessel. Co van Kessel was (hij is 3 jaar geleden overleden) een Nederlandse man die in Thailand woonde en de toeristen een andere kant van Bangkok wilde laten zien. We fietste door de smalste straatjes, gewoon langs de huizen van de lokale mensen, maar ook tussen het drukke verkeer met de vele scooters, tuktuks en taxi’s die je links en rechts om de oren vliegen. (Geen idee hoe dat hier zit met verkeersregels, maar stoppen voor het zebrapad doen ze ook al niet haha!) 

Het weer in Bangkok is warm, maar vooral heel benauwd door alle uitlaatgassen en de dichtbevolking. We hadden geluk met het weer, want op een gegeven moment begon het te miezeren wat voor een beetje afkoeling zorgde. 

Toen we ergens een stop maakte om de skyline van Bangkok te bekijken (daar staat ook ergens het hotel waar één van The Hangover films is opgenomen) stond ik er wel even bij stil hoe onwerkelijk en supergaaf het wel niet is dat ik gewoon even aan de andere kant van de wereld zit en dit gewoon maar even doe. Naja niet even, maar toch.. 

De afgelopen dagen zijn al zo snel gegaan! Op dit moment zit ik in de trein naar Ayutthaya -waar je evenveel voor een treinticket van 2 uur als voor een flesje pepsi betaald, namelijk 15 baht (0,397 cent)- de volgende bestemming. Het is hier zo LEUK!!

Wat anderen lezen

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.