Train story – als je 7u in de trein zit

​Aangezien ik nu voor 7u in de trein zit, ontkom ik er niet aan om een nieuw stukje te schrijven. Vooral niet als je dacht dat het 5u zou zijn en je op je ticket ziet dat er toch echt bij de aankomsttijd 14.35 uur staat. En als je om 6.00 uur je bed uit bent gegaan om de trein van 7.30 uur te nemen, is dat verschil toch echt 7u. Helaas. Pindakaas. 

Ik heb hier al wel pindakaas gegeten. Ze hebben hier namelijk KitKat peanut butter. Na 3 dagen zag de reep er niet meer uit als KitKat, aangezien die helemaal gesmolten en weer koud geworden was, maar toch. Het smaakte naar pindakaas en het was nog lekker ook. Ik gok dat ik binnen 2 weken de hele 7/11 (de lokale supermarkt) wel gehad heb, aangezien ik elke keer iets anders probeer. Alleen de toetjes en melk durf ik niet aan. Verder heb ik al verschillende smaken chips gehad, waaronder sushi ?, repen, koekjes en nootjes. Gek fruit heb ik nog niet geproefd, maar dat zal ongetwijfeld nog gebeuren!

Het is trouwens wel gek. Er zijn hier heel veel vrouwen die witte foundation dragen, omdat wit zijn mooier is volgens de Thai. In bijna alle verzorgings producten die je koopt zit whitening spul. Zou me niks verbazen als het door m’n douchegel komt dat ik nog niet veel bruiner ben geworden haha!

Wat ook wel grappig is: je mag hier in de trein wel met je voeten op het bankje zitten of liggen, maar je mag niet roken. Opzich best logisch natuurlijk, maar toch doen genoeg mensen het. Zelfs de monniken gaan even op het tussenstuk van 2 treinstellen staan om stiekem een sigaretje op te steken haha.

Oh en sommige wc’s (eigenlijk vooral die in de trein) zijn een gat in de grond waar je boven moet hangen. Dus dan hang je met je gat boven een gat. Voor jongens ideaal, voor meisjes iets minder.. Maar ik heb het al 3x heel netjes weten te houden, dus ik mag niet klagen!

Wat anderen lezen

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.