Spotify Vs. Huiswerk

Spotify-huiswerk-thumbnail-blog

Het is zondag en je hebt een waslijst aan dingen die je nog kan doen. Wat doe je dan? Juist, je maakt een Spotify afspeellijst met liedjes van alle vrouwelijke zangeressen ter wereld. Want hee, wie kan er nou huiswerk maken zonder de juiste muziek? Precies.

Inmiddels is het alweer een hele tijd geleden dat ik mijn laatste blogpost schreef en als je die gelezen hebt, weet je dat ik twijfelde tussen weer naar school gaan of werken. Een paar weken ben ik begonnen aan de opleiding International Lifestyle Studies. Lekker met mijn neus in de boeken. Welke boeken? Want alles staat in de study guide.

Ik moet eerlijk bekennen; het uit huis wonen bevalt priiiima. ‘s Ochtends sta je op, spring je onder de douche, maak je een lekker ontbijtje voor jezelf, kan je op je fietsje naar school waar je een paar uur vertoefd en vervolgens ga je weer op je fietsje terug naar huis. Waar dan natuurlijk wel nog een beetje vieze vaat en eventueel wat vieze was op je ligt te wachten -en als het jouw week is misschien ook nog een vieze vloer- maar hee, dat hoort er allemaal bij!

Ook het stappen op donderdagavond mag natuurlijk niet ontbreken, anders ben je geen echte student: donderdagavond is stapavond. Dus doe je een drankje hier, drankje daar en zijn je voeten niet van de dansvloer te slaan. Tot je de volgende ochtend weer op tijd je bed uit moet en denkt: NEE WEKKER, GA WEG IK WIL SLAPEN. Maar vervolgens doe je het de week erna gewoon weer. En voor de afwisseling een keer op een dinsdagavond.

Zoals je hoort vermaak ik me hier prima en voor de gene die bang zijn dat ze me nooit meer zullen zien; maak je niet druk, ik zit netjes elke vrijdagavond in de trein op weg naar het altijd prachtige Bodegraven. Oh trouwens: wonen in een stad is echt niet goed voor je (portemonnee). Op de een of andere manier kom ik elke keer weer in de winkelstraat terecht..

HOUDOE!

Voor als je benieuwd bent naar de afspeellijst met liedjes van alle vrouwelijke zangeressen ter wereld:

Wat anderen lezen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.