WIE
Dat meisje hiernaast ben ik. Mijn ouders hebben mij de hele mooie naam Thirsa gegeven en op dit moment ben ik 22 jaar oud. In 2016 ben ik afgestudeerd als Grafisch Vormgever op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Daarna ben ik in mijn uppie wat gaan rondreizen in Zuid-Oost Azië om daarna te beginnen aan de opleiding International Lifestyle Studies. Helaas was dit geen succes, omdat ik daar heel erg beperkt werd in mijn creatieve doen en laten.

EYES ON STRIPES
Het idee voor Eyes On Stripes is ontstaan tijdens het laatste jaar van mijn opleiding. We hadden een eindexpositie en de opdracht die je daarvoor moest maken was niet verplicht, maar je kon er wel een certificaat voor krijgen. Het thema van de expositie was ‘verlangen’ en je mocht er helemaal je eigen draai aan geven. Van houtwerken tot schilderijen en van glas tot een vet bewerkte schoen.

Ik besloot mijn backpackreis als uitgangspunt te nemen, omdat mijn verlangen reizen was. Via WordPress maakte ik een website, die ik tijdens het reizen als blog kon gebruiken. Daarnaast maakte ik van Eyes On Stripes een hele huisstijl, met logo, bedrukt canvas tasje, notitieboekje en dus de website.

De naam Eyes On Stripes is tot stand gekomen door het opschrijven van dingen die ik leuk vond en die bij mij paste. Ik houd van streepjes, ontdekken en ben nieuwsgierig aangelegd. Het eerste logo van Eyes On Stripes bestond uit een wolkje met een oogje erin en uit het wolkje stak een pijl omhoog. Het oog staat voor ontdekken, de wolk voor dromen en de pijl voor de richting die je op gaat.