De vlucht

Ik loop het vliegtuig in met het idee ‘Ga ik dit echt doen? Ja, ik ga dit echt doen.’ No way back. Als ik dat uberhaupt al zou willen haha! Als ik de films zie die ik onderweg allemaal kan kijken word ik meteen enthousiast. Een goed begin dus. De eerste film die ik ga kijken wordt The Secret Life of Pets, een leuke animatie komedie.

Na een half uurtje komen ze vragen wat ik wil eten: (en dat is maar goed ook, want ik heb me toch een partij honger ?) chicken or beef? En dan kan je natuurlijk niet super lang na gaan denken, want die mensen moeten nog meer passagiers te eten geven. Dus wordt het chicken. Ik krijg een dienblaadje met water, een koude couscoussalade, een bolletje met daarbij Belgische chocolade en een stukje Goudse kaas, een soort toetje/pudding met karamelsmaak en een bakje met kip en rijst. En om alvast te kunnen wennen aan het eten is het kip met SPICY Dakoos (?) saus. Laat het avontuur maar beginnen!

Na ongeveer 4 uur in het vliegtuig te hebben gezeten raak ik aan de praat met de mevrouw naast mij. Ze laat haar kussentje vallen zonder het te merken, dus ik raap deze op en geef het aan haar. Ze vraagt of ze me iets mag vragen en vraagt dan of ik op vakantie ga. Ik leg haar uit dat ik ga backpacken en zij verteld dat ze samen met haar man op vakantie/familiebezoek gaat in Pakistan, waar ze ook vandaan komen. Ze woont al 35 jaar in Nederland en verteld dat ze de afgelopen 4 jaar heel erg ziek is geweest, maar dat het nu gelukkig alweer beter gaat. Erg indrukwekkend en heel mooi om zo in het vliegtuig al mijn eerste contact op te doen.

Wat anderen lezen

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.